Nyhet

Piratpartiet har precis skapat två grundläggande kurser/studiecirklar för nya och gamla medlemmar, som man kan köra lokalt:
 
Piratpartiskola – En grundläggande “Piratpartiskola”: Om varför folk gått med i partiet, partiets historia och partiets politik.
 
Utåtriktad kurs –  Grunderna för att övertyga, hantera media och skriva pressmeddelanden. Träning i praktisktinsändarskrivande, göra flyers/affischer och agitera och kampanja på gator och torg.
 
Känner du att det kanske skulle vara kul att leda en sådan cirkel/kurs, men att du är lite osäker? Då ska du komma på kurshelg 15-16 juni i ledarskap och pedagogik. Delar av de två grundkurserna används som exempel. Kursledare kommer att vara Henrik Brändén samt Marit Deldén och Göran Widham.
 
Resor betalas av partiet, men vi tar gärna emot frivilliga donationer av reskostnaden (ju fler sådana, desto mer utbildning kommer vi att ha råd med under året.) Försök i första hand ordna boende hos vänner, släkt och bekanta, men om det inte går kommer vi att försöka hjälpa till att hitta sängar hemma hos andra pirater.
 
Vi i får skicka en person från PP Göteborg. Sista dag för oss att rapportera in vem vi vill skicka är söndag 31 maj, så om du är intresserad så svara så snart du kan till egil.moller@piratpartiet.se
 
 
Vänliga hälsningar,
Egil Möller,
Ordförande,
Piratpartiet Göteborg

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>