Piratpartiet Göteborg på Kulturnatta

Piratpartiet Göteborg

Kultur och integritet, kom och lek!

Christina Nilssons gata, 41104 Göteborg
Fri entre, ingen åldersgräns
18 till 23

Konst och kultur skapas inte i ett vakum. Myten om den ensamma författaren som sitter på sitt loft och skriver utan inspiration utifrån är, i sig självt, en litterär konstruktion. Vi visar den vackra illustrativa kortfilmen “All Art is Derivative”.

Men precis lika beroende som kreativiteten är av inspiration är den också av frihet. Om du är övervakad lägger du omedvetet band på dig själv, och den fria tanken kvävs.

NSA-agenten Edward Snowden har nyligen avslöjat hur omfattande övervakningen av vanliga människor är. Kom och diskutera med oss om hur man kan skydda sitt privatliv och varför det är viktigt. Vi vill också höra hur du hanterar skillnaden mellan privat och publikt i sociala medier.

Programvara för ansiktsigenkänning används rutinmässigt i kombination med övervakningskameror och internettjänter av både företag och myndigheter. Man lämnar allt fler digitala spår i vardagen. Vi visar hur du kan gömma dig genom att sminka dig på kreativa sätt.

Vi bjuder på kaffe och te.

Kontaktperson:
Deeqo hussein
0739099205

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>