Glad partiledare besöker glada aktivitster

Nu har även Piratpartiet Göteborg fått besök av vår partiledare Anna Troberg.

Nu när valen närmar sig känns det peppande att få besök som lyfter och stimulerar val-självförtroendet det är något som gör oss aktivister gott.

Pepp punkter:

Anna  Troberg startade en kampanj igår där hon kommer varje dag att lägga ut en liten film där hon besvarar frågan vad hon kommer att göra / har gjort för att pusha Piratpartiet just den dagen.(läs mer här). Det är något som vi alla kan göra eller bli bättre på, man kan göra allt från ta på sig en PP pins , till att hänga i sociala medier och sprida länkar från PP.  Det finns inget stopp för vad du kan distribuera och det är bara att låta kreativiteten flöda och ha kul samtidigt.

Riksdagslistan
Just nu pågår nomineringarna till riksdagslistan. (Avslutas den 29 nov, kl. 23:59).  Nominera de pirater som du tycker skulle representera partiet väl i riksdagen. Du kan också nominera dig själv. Ta också tillfället i akt att fråga ut de kandidater som redan tackat ja till sin nominering.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>